Üdülési jogok / Üdülési jogokról általában
Üdvözöljük az üdülőjog - tulajdonosok nevében!
Reméljük hamarosan Ön is közénk tartozik majd !
De tudja-e hogy mi az amit ajánlunk ?
Egy olyan nyaralási lehetőség amely tökéletesen kielégíti a világot meghódítani vágyók igényeit. Ha üdülését kényelmesen gondtalanul szeretné eltölteni az Ön által kiválasztott országban elegáns környezetben, olvassa tovább ajánlatunkat !
Egy nyaraló vagy hétvégiház tulajdonosa minden szabadidejét kertjének gondozásával, házának takarításával, állagmegőrzésével tölti. Persze nemcsak a szezonban, hanem a fennmaradó 9-10 hónapban is. A téli időjárás okozta károkat nyáron, a szabadság ideje alatt lehet csak helyrehozni, hiszen akkor van rá idő. Nagyon ritkán fordul elő, hogy gondtalanul pihenhet, mert mindig akad valami tennivaló a ház körül. Ez persze általában nem várt kiadást is jelent, ami jogosan borzolja az idegeket. Pedig annak, aki egész éven át keményen dolgozik, nap mint nap helytáll a munkahelyén, igenis szüksége van a teljes kikapcsolódásra
Az üdülőjog tulajdonos otthonában, családi körben nézegeti a katalógust, kiválasztja, hogy szabadsága alatt mikor és hová szeretne utazni, felhívja a csereközpontot, ahol jelentkezik a magyar nyelvű ügyfélszolgálat és tájékoztatja a kínálatról. Ahhoz, hogy Ön tagja lehessen a csererendszernek, rendelkeznie kell egy vagy több saját tulajdonú üdülőhéttel, amelyet azután cserére felajánl. Ennek a hétnek a fejében Ön több, mint 3.300 üdülő ajánlatából választhat világszerte. Természetesen nyaralhat a megvásárolt üdülőhetében a saját üdülőjében is, ez akár Magyarországon, akár külföldön van. A rendszer leírhatatlan előnye, hogy tagjait szinte rákényszeríti arra, hogy évente legalább egyszer kiszakadjanak a munkából és kipihenjék magukat. Sajnos hajlamosak vagyunk arra, hogy elodázzuk szabadságunkat, hiszen mindig közbejön valami.
De ha van egy hetünk, amit kihasználhatunk hát nem hagyjuk, hogy elvesszen ! Tehát, elmegyünk nyaralni, amire nemcsak nekünk, de családunknak, gyerekeinknek is szüksége van. Sajnos a szülők egyre kevesebb hasznos időt töltenek gyermekeikkel, mert mikor este hazaérnek a munkából, már nincs hozzá erejük, hétvégére pedig még elvállalnak egy-két külön megbízást, hogy legyen elég pénz. És mindig a nyaralás az, amit elhalasztunk vagy amiről teljesen lemondunk. Nagy kár. Egy jól megszervezett üdülés életre szóló élményt ad az egész családnak, ami mindannyiunknak fontos.
Az üdülőknek, amelyek a csererendszer tagjai, szigorú előírásoknak kell megfelelniük. Természetesen országonként eltérő a szálláshelyek stílusa, hiszen más a kulturális háttér, a szokások és eltérőek a minőségi követelményrendszerek. Annak ellenére, hogy különböző kategóriákba sorolják őket, mindegyiket igényesen alakítják ki, jól felszereltek, így tökéletesen alkalmasak a gondtalan kikapcsolódásra.
A katalógusból tájékozódhat a kiválasztott üdülő felszereltségéről, megtudhatja, hogy pontosan hol helyezkedik el, megismerheti az igénybe vehető szolgáltatásokat. Nem éri kellemetlen meglepetés, amikor megérkezik, mert már előre tudja, hogy hány férőhelyes apartmanban kért és kapott szállást, mekkora és milyen felszereltségű lesz a konyha, hány órakor lehet elfoglalni és kell elhagyni az üdülőt.
Nemúgy, ha szállodában foglal helyet magának. Megrendeli a kétszemélyes szobát és már az első pillanatban csalódás éri. Mert az ágy, az valóban megfelel mindkettőjüknek... de a fürdőszobába, a legtöbb esetben, csak a fekhelyen átmászva lehet eljutni, mert az betölti a szobát, amiből következik, hogy az üres bőröndöket sem tudja elrejteni, azokat is át kell ugrálni, és akkor még nem szóltunk az ébredés utáni kávé hiányáról...